22 ARALIK PARAMEDİKLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ- SEMİNER VE MÜZİK DİNLETİSİ

22 Aralık Paramedikler Günü Etkinliği seminer ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN'in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik Orman Fakültesinden Doç.Dr. Nuri Kaan ÖZKAZANÇ'ın Afet Durumlarında Amatör Telsiz Kullanımı hakkında sunumuyla devam etti. MYO Adalet Programından Öğr. Gör. Hasan CAN'ın Paramedikler için hukuksal konuları ele aldığı sunumu soru ve cevaplarla zenginleşti ve etkinliğin seminer kısmı mezunumuz Paramedik Gaye AKGÜNEŞ'in Paramedik olmakla ilgili duygu, düşünce ve öğrencilere yönelik tavsiyeleriyle son buldu.
İl Ambulans Başhekimi Dr. Gökhan DİNLER'in de katılıp, öğrencilerimizin paramedikler gününü kutladığı etkinlik, Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI'nın kapamış konuşmasından sonra müzk dinletisi ile son buldu.
Konuk ve katılımcıların keyifli dakikalar geçirdiği müzik dinletisi ardından konuşmacılara, moderatör Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI'ya ve düzenleme kurulunda yer alan öğrenciler Kadir Raşit EVCİM, Esra KARAKÜÇÜK, Seray Gürbüz, Miray AYYILDIZ, Samet KARACABEY ve Zeynep Şura ŞİRİN'e teşekkür belgelerinin takdimi ile etkinlik sonlandırıldı.