Bölümümüz İlk ve Acil Yardım Programı 12.04.2021 Tarihinde Yüz Yüze Eğitime Başladı.

Okulumuz İlk ve Acil Yardım programı 12.04.2021 tarihinde yüz yüze eğitime başladı. İlk ve Acil Yardım programı hibrit sistem uygulamasıyla mesleki beceri ve uygulamaları laboratuvar ortamında yürütüyor. İlk ve Acil Yardım programına kayıtlı 72 öğrenci pandemi şartlarına uygun olarak düzenlenen laboratuvarlarda gruplar halinde uygulama yapabilirken uzaktan eğitim alanlar içinde dersler aynı anda canlı olarak veriliyor.

Uygulamalar sırasında öğrencilerimizi ziyaret eden rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, öğrencilerimizin bizlerle olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, pandemi şartlarına uymanın önemini bir kez daha vurguladı.

Tam kapanma dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verilse de öğrencilerimizi Hibrit sistemle buluşturma fırsatı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’ a ve program hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.