"FULBRIGHT BURSUYLA AMERİKA'YA NASIL GİTTİM?" SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

9 Kasım 2022 Saat:20.30'da Prm. Onur GÜRBÜZ'ün konuşmacı olarak deneyimlerini paylaştığı "Fulbright bursuyla Amerika'ya Nasıl Gittim?" Etkinliği Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI'nın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.
Fulbright Türkiye Yetkililerinden Betti DEVEVİ'nin de Fulbright bursları hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu toplantı da İlk ve Acil Yardım Programımızda hali hazırda okumakta olan 1.sınıf öğrencimiz Sema ATEŞ'te kendi deneyimlerini paylaştı.
Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve öğrencilerinde katıldığı toplantı soru ve cevaplarında alınmasıyla son buldu.