“Özel Hastanelerde Tıbbi Sekreterlik Hizmetleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Gününe özel yapılan etkinliğin açılış konuşması Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından yapılmıştır. Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN tıbbi sekreterlerin  ve tıbbi sekreter adayı olan öğrencilerin “tıbbi sekreterler gününü” kutladı.

Etkinliğin moderatörlüğü Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Funda YILDIRIM tarafından gerçekleştirilmiştir.

Özel Aktıp hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen programda, Özel Aktıp Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Refik AKMAZ “Kurum Kültürü” konu başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Özel Aktıp Hastanesi çalışanlarından Sayın Hafize Şeyda Şahin “Hasta Kabul, Hasta Yatış ve Taburculuk Hizmetleri Süreçleri” konu başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Özel Aktıp Hastanesi çalışanlarından Sayın Gülsüm DUYAR “Poliklinik Hizmetleri Sekreterlik Süreçleri” konu başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Özel Aktıp Hastanesi çalışanlarından Sayın Esra KURT Klinik Hizmetleri Sekreterlik Süreçleri konu başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Özel Aktıp Hastanesi çalışanlarından Sayın Esra ÇINÇIN İşe Alım Süreçleri konu başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Etkinliğe Aktıp Hastanesi çalışanları, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları,  Öğretim Elemanları ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Etkinlik, soru-cevap, konuşmacılara teşekkür belgeleri ve hediye takdimleri yapıldıktan sonra sona ermiştir.