image/svg+xml

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLERİ BÖLÜMÜ 2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ AÇILIŞ TOPLANTISI

Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü 2022-2023 akademik yılı güz dönemi ilk bölüm toplantısı 23.09.2022 tarihinde SHMYO binası Derslik 10'da yüzyüze gerçekleştirilmiştir.
Bölüme bağlı görev yapmakta olan bütün akademisyenlerin katılım gösterdiği toplantıda yeni dönem hazırlıkları, bölüm ve program içi görev dağılımları görüşülmüştür.
Ayrıca bölüm stratejik hedeflerinin ele alındığı toplantı yaklaşık 1 saat sürmüştür.
  • Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Başkent Optik Fuarına Katılım Sağlamıştır.

• Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri "VIII. Tralli Travma Rallisi" Yarışmasından “Centilmenlik” ödülü ile döndü.

• Akademik Yükselme

• Yüksekokulumuz Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin Oryantasyon Etkinlikleri

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor

• 22 ARALIK PARAMEDİKLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ- SEMİNER VE MÜZİK DİNLETİSİ

• Yüksekokulumuz mezunlarının KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı

• “Özel Hastanelerde Tıbbi Sekreterlik Hizmetleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

• "FULBRIGHT BURSUYLA AMERİKA'YA NASIL GİTTİM?" SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

• YÜKSEKOKULUMUZ 2022-2023 AKADEMİK YILI ORYANTASYON ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI