“İyi Bir Sunum Nasıl Yapılmaz?” Etkinliği

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Proje Komisyonu tarafından organize edilen “İyi Bir Sunum Nasıl Yapılmaz?” Etkinliği 13 Mayıs 2022’de saat:16.15’te online olarak gerçekleştirildi.

Daha önce “”Gününüzün 30 Saat Olmasını İster misiniz?” isimli etkinlikten de tanıdığımız Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan ERSOY’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte sunum öncesi, sırası ve sonlandırılmasına yönelik oldukça faydalı bilgiler yer aldı. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI’nın yaptığı, etkili sunum yöntemlerin doğru ve yanlışlarıyla ele alındığı etkinlik yaklaşık 1 saat sürdü. Katılımcılara keyifli anlar yaşatan etkinlik, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN’in teşekkür belgelerini vermesi ile sonlandırıldı.